winkelkarretje Mijn winkelwagen
0 artikelen
Totaal: € 0,00

Vogelhuisje Graa Villan

Het Multiholk vogelhuisje van Wildlife Garden is een voederhuisje en een nestkastje in 1. Het is een aanwinst voor uw tuin en de vogelpopulatie in uw tuin.
De Multiholk vogelhuisjes zijn op een ambachtelijke wijze gemaakt van duurzaam larikshout, waardoor goede kwaliteit gegarandeerd is.

Het huisje is als volgt te gebruiken:

Als voederhuisje:
Het huisje bezit een reservoir voor 2 liter vogelzaad. Door het compartiment te scheiden is het mogelijk om 2 soorten voedsel te gebruiken. Hierdoor zult u verschillende soorten vogels aantrekken in uw tuin en de vogelpopulatie in uw tuin verhogen.

Als nestkastje:
Door het scheidingswandje tussen de twee voedselcompartimenten te verwijderen en te gebruiken als bodem,creeërt u een nestkastje. De ronde invliegopeningen zijn geschikt voor vogels ter grootte van een koolmees of kleiner. Het huisje is voorzien van diverse ventilatie openingen om ook tijdens warme dagen voor een aangenaam klimaat te zorgen.

Afmeting: 240x240x265 mm (lxbxh)

Dat een Multiholk vogelhuisje iets bijzonders is in uw tuin wordt bewezen doordat ze beloond zijn met een award voor het meest innovatieve, decoratieve en functionele tuinproduct.Lijstenmakerij Kistemaker

Vogelhuisje Graa Villan nu verkrijgbaar via Lijstenmakerij Kistemaker

€ 43,50