winkelkarretje Mijn winkelwagen
0 artikelen
Totaal: € 0,00

Over nuleverbaar.nl

Nuleverbaar.nl is een nieuw concept in Nederland. Mede door de nauwe samenwerking met de Buren Afhaalcentrum is Nuleverbaar.nl met recht uniek concept in Nederland te noemen.

Nuleverbaar.nl toont alleen producten op de webshop die NU leverbaar zijn. Met NU wordt de meest letterlijke zin van het woord bedoeld. U kunt een gekocht product op Nuleverbaar.nl direct afhalen uit een kluisje van de dichtstbijzijnde de Buren afhaallocatie Dit kan in veel gevallen zelfs 24/7.

Nuleverbaar.nl toont alleen producten van lokale zelfstandige winkeliers. Dit zijn veelal winkeliers bij u uit de buurt en waar u waarschijnlijk al vaker uw producten gekocht heeft. Op deze manier kunt u toch online shoppen en producten bij uw vertrouwde winkelier kopen. Dit heeft voor u als bijkomend voordeel dat u voor service en garantie altijd terug kunt naar deze winkel.

Hoe werkt het?
Door gebruik te maken van de filters op Nuleverbaar.nl kunt u shoppen in de omgeving waar u wilt. Dat kan zijn in uw eigen woonplaats of winkelcentrum bij u om de hoek maar ook in de plaats waar u werkt. U kunt ook zoeken of bij u in de buurt locaties zijn waar kluisjes van de Buren gevuld zijn met producten van Nuleverbaar.nl. Lekker makkelijk, als u direct na uw werk of in de pauze het product uit het kluisje wil afhalen.
Zodra u een product koopt op Nuleverbaar.nl, krijgt u binnen enkele minuten na de iDeal transactie een afhaalbericht van de Buren. U wordt als klant van Nuleverbaar.nl automatisch klant bij de Buren, tenzij u al geregistreerd staat. Met uw persoonlijke klantennummer kunt u het kluisje openen in de vestiging waar uw product ligt.

24/7 shoppen en producten afhalen
Veel producten liggen in kluisjes van de Buren die 24/7 toegankelijk zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment een product op Nuleverbaar.nl te kopen en af te halen wanneer u dat het beste uitkomt. Dus ook als u het direct nodig heeft op bijvoorbeeld zaterdagavond om 23:00 uur.


Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via info@nuleverbaar.nl of bel tijdens kantoortijden naar 074-8200060