winkelkarretje Mijn winkelwagen
0 artikelen
Totaal: € 0,00

Over de Buren

Nuleverbaar.nl werkt nauw samen met de Buren Afhaalcentrum. Door deze samenwerking is het mogelijk dat u uw producten binnen enkele seconden na het bestellen op Nuleverbaar.nl direct kunt afhalen in een door u gekozen vestiging van de Buren. Lekker makkelijk als u direct een product wilt hebben of na sluitingstijd van de reguliere winkel een cadeau nodig heeft.

De Buren Afhaalcentrum
De Buren opent overal in het land vestigingen met kluisjes. Hierin wordt onderscheidt gemaakt tussen afhaalpunten en afhaalcentra. Een afhaalpunt is een kastenwand die in een bestaande winkel staat. Een afhaalcentrum is een zelfstandige locatie die volledig gevuld is met kluisjes. Door de landelijke dekking is er straks altijd wel een vestiging van de Buren bij u in de buurt.

Nuleverbaar.nl
Alle getoonde producten op Nuleverbaar.nl liggen al in een kluisje van de Buren en zijn dus direct op te halen. Deze producten zijn er door de verkopende winkelier ingelegd, zodat u het product kunt ophalen wanneer het u uitkomt.

Waar ligt het pakketje?
Bij elk product staat aangegeven op welke locatie het pakketje nu af te halen is. Kijk op het kaartje en ontdek waar een vestiging van de Buren zit met het door u gekozen product.

Hoe krijgt u toegang tot een kluisje met het product?
Zodra u een product koopt op Nuleverbaar.nl, krijgt u binnen enkele minuten na de iDeal transactie een afhaalbericht van de Buren. Als u nog geen klant bent bij de Buren, dan wordt er voor u een gratis account aangemaakt bij de Buren. Met uw persoonlijke klantnummer van de Buren kunt u het kluisje openen in de vestiging waar uw product ligt. Eenvoudig toch?