winkelkarretje Mijn winkelwagen
0 artikelen
Totaal: € 0,00

Info voor partners

Info voor partners
Nuleverbaar.nl is een webshop-platform voor lokale zelfstandige retailers .
Als partner van Nuleverbaar.nl verkoopt u naast uw fysieke winkel ook online uw producten. Door de unieke samenwerking met de Buren kunt u soms zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week retail bedrijven. Voor u twee grote voordelen in één webshop.

Retailadviseurs
Het online zetten en bijhouden van producten op een webshop is vaak erg tijdrovend. Om u op dat vlak te ontzorgen, krijgt u ondersteuning van uw eigen retailadviseur. Deze retailadviseur zal samen met u goed kijken naar uw assortiment en gezamenlijk wordt besloten welke artikelen online gezet worden. Uw retailadviseur maakt vervolgens, indien nodig, de juiste foto’s met daarbij prikkelende teksten om de online verkoop van uw product te stimuleren. U heeft er zelf praktisch geen omkijken naar.

Een eigen omgeving op Nuleverbaar.nl
Iedere partner krijgt een eigen omgeving (subdomein) op Nuleverbaar.nl. Op deze omgeving kunt u zich als retailer niet alleen voorstellen en presenteren; al uw online producten worden ook op deze pagina getoond.. Dit geeft consumenten de gelegenheid om te shoppen in uw assortiment. Net zoals in uw fysieke winkel.

De Buren Afhaalcentrum BV
Producten die in de kluisjes van de Buren liggen, zullen in de sommige gevallen zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week leverbaar zijn. Nuleverbaar is dan ook letterlijk nu leverbaar. U bepaalt zelf welke producten u vanuit een kluisje gaat verkopen en wanneer u dat doet. Vanuit uw eigen unieke partnerportal kunt u al deze zaken regelen.

Promotie
Wij maken graag reclame voor uw prachtige winkel! Ook zorgen wij ervoor dat uw producten goed vindbaar zijn in Google. Uw naamsbekendheid staat voorop!