winkelkarretje Mijn winkelwagen
0 artikelen
Totaal: € 0,00

Cambridge Minx TV

Groot geluid voor je grote scherm en Bluetooth-streaming allemaal uit een gemakkelijk te installeren apparaat
Superplatte tv's hebben vaak superplatte luidsprekers met een behoorlijk slecht geluid. En je platte tv klinkt daarom ook vaak... plat. Minx TV is een eenvoudige, krachtige en compacte upgrade die je grote scherm een massief volume geeft voor actiescenes, helderheid voor dialogen en een natuurgetrouwe weergave voor muziek. En je kunt er ook Bluetooth-audio mee streamen.

Een apparaat, geen gedoe
Onze engineers uit Londen hebben lang en diep nagedacht over hoe ze jouw grote tv kunnen laten klinken zoals het hoort. Het resultaat is de Minx TV. Als je een eenvoudige oplossing zoekt, zonder het gedoe met surroundluidsprekers, is de Minx TV de oplossing voor jou! Anders dan soundbars levert hij indrukwekkende prestaties zonder dat je een externe subwoofer nodig hebt, en dus zonder extra kabels in je woonkamer.

Eenvoudige installatie, makkelijk in gebruik
De Minx TV past perfect onder je tv en is belachelijk eenvoudig te installeren. Stop de stekker in het stopcontact en sluit hem aan op de audio-uitgang van je tv. Er zijn drie verschillende aansluitingen (optisch, RCA of 3,5 mm), zodat hij werkt op iedere tv. Hij wordt zelfs geleverd met alle kabels die je nodig hebt en een slanke afstandbediening om het volume, de bronkeuze en geluidsinstellingen te regelen. En streamen via Bluetooth is al even gemakkelijk. Druk op een knop op de afstandsbediening en het apparaat wordt herkend door je smartphone, tablet of laptop. De Minx TV kan tot acht apparaten onthouden, zodat het hele gezin draadloos kan streamen.

Specificaties
Driver-eenheden: 2 x 57 mm (2,25")  Balanced Mode Radiator-drivers (BMR) 1 x 165 mm (6,5")
subwoofer
Connectiviteit: Bluetooth Optische digitale ingang Analoge RCA- en 3,5 mm-ingangen
Vermogen versterker: 100W (2 x 25W, 1 x 50W-subwoofer)
Voltage ingang: 100V – 240V (50/60Hz)
Afmetingen (B x H x D): 560 x 120 x 300mm Gewicht: 5,2 kgHE Comflex Computers BV

Cambridge Minx TV nu verkrijgbaar via HE Comflex Computers BV

€ 299,00